ανακοίνωση 2ου θερινού σχολείου

2o Θερινό σχολείο για απόφοιτους της Α Λυκείου

 

Το ΤΕΙ Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, σε συνεργασία με το ΕΚΦΕ Ρεθύμνου, και με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνου, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ στην Αργυρούπολη, στις 1, 2, 3 και 4  Σεπτεβρίου 2015 θερινό σχολείο, για δεύτερη συνεχή χρονιά,  με θέμα:

 

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

 

Το σχολείο απευθύνεται σε 25 αριστούχους στις Φυσικές Επιστήμες μαθητές που τελειώσαν την Α Λυκείου, και περιλαμβάνει θεωρητικές εισηγήσεις, εργαστηριακές  εφαρμογές και συζητήσεις με τους διδάσκοντες.

 

Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το σχολείο θα επιλεγούν από τα σχολεία τους  ως εξής:

 

Από το , 1ο, 2ο , 3ο  και Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου, από 3 μαθητές της Α? Λυκείου με τον υψηλότερο βαθμό στις Φυσικές Επιστήμες, και 3 μαθητές ως αναπληρωματικοί..

 

Απο τα υπόλοιπα Γενικά Λύκεια και τάξεις Λυκείου του νομού απο 2 μαθητές της Α? Λυκείου με τον υψηλότερο βαθμό στις Φυσικές Επιστήμες, και 2 μαθητές ως αναπληρωματικοί.

 

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι η επιλογή των μαθητών που θα λάβουν μέρος και των αναπληρωτών τους θα γίνει με ευθύνη των σχολείων που θα πρέπει να αποστείλουν κατάσταση με τα ονόματα, τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις  μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων μέχρι τις 25 Ιουνίου 2015. Παρακαλούμε επίσης, να επιβεβαιώσετε το ενδιαφέρον των μαθητών πριν την αποστολή των καταστάσεων.

 

Θα δοθούν διπλώματα παρακολούθησης.

Η μεταφορά των μαθητών θα γίνει με λεωφορείoτου Δήμου Ρεθύμνου. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *