Διαγωνισμός EUSO 2015

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 έγινε στο ΕΚΦΕ Ρεθύμνου στην Αργυρούπολη, ο τοπικός διαγωνισμός πειραματικών εφαρμογών EUSO 2015.

Ο διαγωνισμός έγινε μεταξύ ομάδων μαθητών που εκπροσωπούσαν Λύκεια του Νομού μας, και διαγωνιστήκαν σε εργαστηριακές εφαρμογές στη Φυσική τη Χημεία και τη Βιολογία.

 Για τα θέματα του τοπικού διαγωνισμού πατήστε εδώ.Για τις συμμετοχές, τους νικητές και φωτογραφίες πατήστε το πλήκτρο περισσότερα

Στο φετινό διαγωνισμό έλαβαν μέρος τα παρακάτω Λύκεια:

  Το 1ο Γενικό Λύκειο με τους μαθητές:

Ζαμπετάκης Κωνσταντίνος
Σπυνθουράκης Χρήστος
Σταγάκη Ευγενία

 euso2015
 Tο 2ο Γενικό Λύκειο με τους μαθητές/τριες.
Γαλλιάκης Κώστας
Καλλιγίαννης Πρόδρομος
Φύτρου Ελένη
 Euso2015 b
 Και το Πειραματικό Λύκειο  με τις μαθήτριες.
Κωστάκη Εύα 
Μαρκαντέ Αθηνά
Τσουδερού Κωνσταντίνα
 Euso2015 a

Οι μαθητές και μαθήτριες διαγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία, σε αυξημένης δυσκολίας εργαστηριακές εφαρμογές.

Τα θέματα στη φυσική επεξεργάστηκε και αξιολόγησε ο Φωτεινάκης Γιώργος, Φυσικός  και ο Τσίγκρης Μιλτιάδης, Χημικός, στη βιολογία ο Βενέτης Κωνσταντίνος, Βιολόγος και στη Χημεία ο Μάντζιος Χρήστος,  Χημικός και  ο Τσίγκρης Μιλτιάδης ,Χημικός.

Η επιτροπή πραγματικά δυσκολεύτηκε να επιλέξει, την ομάδα του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Κρήτης ως την καλύτερη για την εκπροσώπηση του νομού μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους,  και ιδιαίτερα τους μαθητές του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Κρήτης που πρώτευσαν.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *