Συνάντηση – Συζήτηση με τον Ανδρέα Κασσέτα

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξαν πολλά πράγματα στην εκπαίδευση και ιδιαίτερα στο χώρο των Φυσικών Επιστημών. Η εισαγωγή του μαθήματος της Φυσικής στην Α Γυμνασίου, η συνέχεια της στη Β Γυμνασίου, η τράπεζα θεμάτων στο Λύκειο και γενικότερα οι αλλαγές στο περιεχόμενο, τη διδακτική και την αξιολόγηση των μαθημάτων, έχουν δημιουργήσει την ανάγκη μιας ευρύτερης συζήτησης.

Το ΕΚΦΕ Ρεθύμνου σε συνεργασία με την σύμβουλο ΠΕ4 Μαρία Καλαθάκη, σας προσκαλούν σε μια συζήτηση με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ανδρέα Κασσέτα την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στις 18.00-21.00 στο χώρο του Ξενία.

Ο Ανδρέας Κασσέτας είναι γνωστός συνάδελφος, συγγραφέας, έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον τομέα της διδακτικής της Φυσικής και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε διάφορα εκπαιδευτικά συνέδρια. Εχει διατελέσει επιμορφωτής χιλιάδων εκπαιδευτικών,  παρακολουθεί και συμμετέχει στις αλλαγές στο χώρο των φυσικών επιστημών και διατηρεί διαρκή επαφή με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων  και του διαδικτύου. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα, να μεταφέρει τόσο τον προβληματισμό όσο και τις καλές πρακτικές των συναδέλφων μέσα από την τάξη.

Η συμμετοχή μας στη συνάντηση, θα μας βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο των Φυσικών Επιστημών, στη δύσκολη νέα σχολική χρόνια.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *