5ο θερινό σχολείο Φυσικών Επιστημών

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά  το ΤΕΙ Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, σε συνεργασία με το ΕΚΦΕ Ρεθύμνου, διοργανώνουν θερινό σχολείο με τίτλο


ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


Το σχολείο απευθύνεται σε μαθητές που τελειώσαν την Α Λυκείου, με ιδιαίτερες επιδόσεις και ενδιαφέρον για τις θετικές επιστήμες  και περιλαμβάνει θεωρητικές εισηγήσεις, εργαστηριακές  εφαρμογές και συζητήσεις με τους διδάσκοντες.

Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το σχολείο είναι μαθητές των δημόσιων Γενικών Λυκείων του νομού Ρεθύμνου που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα μαθήματα των Φ. Ε. 

Το σχολείο φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 4,5,6 Σεπτεμβρίου στα εργαστήρια του 1ου γενικού Λυκείου που στεγάζονται στο κτίριο του Πειραματικού Λυκείου Ρεθύμνου, ενώ την Παρασκευή  7 Σεπτεμβρίου οι μαθητές θα πρέπει να έρθουν στο Κέντρο Φυσικής Πλάσματος και Laser (CPPL) στις 9.30π.μ  με ευθύνη των γονέων τους.

Στους μαθητές θα δοθούν διπλώματα παρακολούθησης.

Αναλυτικό πρόγραμμα του φετινού σχολείου, καθώς και ένα χάρτη για την προσέγγιση στο Κέντρο Φυσικής Πλάσματος και Laser  θα βρείτε στο σύνδεσμο εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *