Μια πρώτη αποτίμηση της ημερίδας των ” Διδακτικών Πρακτικών”

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου διεξήχθη η ημερίδα των “Διδακτικών Πρακτικών στα μαθήματα των Φ.Ε” που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον προηγούμενο Απρίλιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Η διαδικτυακή της διεξαγωγή δεν επέτρεψε την προσωπική γνωριμία και επαφή μεταξύ των συναδέλφων που συμμετείχαν, κάτι που ήταν από τις βασικές μας επιθυμίες. Από την άλλη μεριά η δυνατότητα livestreaming στο youtube μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε ακροατήριο από όλη την Ελλάδα. Δεχτήκαμε μηνύματα από πόλεις όπως : Έδεσσα, Καλαμάτα, Κάλυμνο, Σπάρτη, Μυτιλήνη κ.λ.π

Το βασικότερο στοιχείο όμως της συνάντησης, ήταν η ποιότητα των παρουσιάσεων των συναδέλφων, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Στόχος πάντως παραμένει μια Παγκρήτια συνάντηση όσων διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες, στον ίδιο τόπο και χρόνο και ελπίζουμε να έχουμε υγεία ώστε του χρόνου να τον κάνουμε να πραγματοποιηθεί.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν αναρτηθεί οι εργασίες – παρουσιάσεις στην ιστοσελίδα της ημερίδας (https://sciencecrete.school.blog)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *