Προτάσεις συναδέλφων

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι εγκαινιάζουμε ένα αποθετήριο προτάσεων, φύλλων εργασίας, σεναρίων, δραστηριοτήτων, ιδεών και γενικότερα πρακτικών που χρησιμοποιείτε στη διδασκαλία σας και πιστεύετε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε άλλους συναδέλφους. Οι προτάσεις σας θα γίνουν δεκτές με το ονοματεπώνυμο σας χωρίς κρίση αλλά και χωρίς το ΕΚΦΕ να φέρει την ευθύνη των γραφόμενων. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι όλες οι δημοσιεύσεις και γενικότερα τα έργα του ΕΚΦΕ προσφέρονται με άδεια creative commons (CC BY-SA 4.0) που πιο συγκεκριμένα σημαίνει ότι μπορείτε να :

  • Μοιραστείτε — αντιγράψετε και αναδιανέμετε το υλικό με κάθε μέσο και τρόπο
  • Προσαρμόστε — αναμείξτε, τροποποιήστε και δημιουργήστε πάνω στο υλικό
  • για κάθε σκοπό, ακόμα και εμπορικό.

Υπό τους ακόλουθους όρους:

  • Αναφορά Δημιουργού — Θα πρέπει να καταχωρίσετε αναφορά στο δημιουργό ,
  • Παρόμοια Διανομή — Αν αναμείξετε, τροποποιήσετε, ή δημιουργήσετε πάνω στο υλικό, πρέπει να διανείμετε τις δικές σας συνεισφορές υπό την ίδια άδεια όπως και το πρωτότυπο.

Αυτό θα ισχύει και για το δικό σας έργο εκτός αν προσδιορίσετε κάτι διαφορετικό. Στείλτε τις προτάσεις σας στο email του ΕΚΦΕ ekfereth@sch.gr.

Στα προτεινόμενα αρχεία θα έχετε πρόσβαση είτε από τη μικροεφαρμογή στη δεξιά μεριά της ιστοσελίδας, είτε από το μενού Υποστηρικτικό υλικό -> Προτάσεις συναδέλφων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *