The Street Value of Science: Πόσα πιάνει η επιστήμη στην πιάτσα;

Στα πλαίσια της βραδιάς του Ερευνητή διοργανώνεται σαν  pre-event  σήμερα 12/09/2019 στις 20.30 στο Δημοτικό κήπο στο Ρέθυμνο μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Ο Θανάσης Κωνσταντόπουλος του ΕΚΕΤΑ & οι Nick Dounoussis & the Bacbone επιχειρούν ένα διάλογο επιστήμης/τεχνολογίας και μουσικής.

Οι μεγάλες προκλήσεις της εποχής έχουν σύνθετο, πολύπλοκο και αλληλο-εξαρτώμενο χαρακτήρα, δίνοντας κίνητρο στους Ερευνητές όχι μόνο να δημιουργήσουν νέες προσεγγίσεις, μεθόδους και προτάσεις λύσεων αλλά και να τις παρουσιάσουν στο δημόσιο χώρο, ώστε η εφαρμογή τους να έχει επιπτώσεις στην κοινωνία στο άμεσο και ορατό μέλλον.

Το πρωτότυπο δρώμενο The Street Value of Science είναι ένα επιστημονικό και μουσικό ταξίδι, όπου ο Θανάσης Κωνσταντόπουλος παρουσιάζει με απλό τρόπο επίκαιρα ερευνητικά θέματα που προκύπτουν από τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, σε ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον πλαισιωμένα με ζωντανή μουσική από ένα από τα δυναμικότερα Blues-Rock group της Ευρώπης, τους «Νίκος Ντουνούσης και οι Backbone».

Εδώ θα βρείτε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για το event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *