ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EUSO 2012 Εκτύπωση

Στον τοπικό Διαγωνισμό Πειραμάτων για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα EUSO 2012 που έγινε το Σάββατο 26/11/2011 στα Εργαστήρια του ΕΚΦΕ Ρεθύμνου συμμετείχαν:

Α) Το 1ο Λύκειο Ρεθύμνου με τους μαθητές Μαμαλάκη Ευάγγελο, Νικητάκη Ανδρέα και Τσαούλη Φίλιππο και υπεύθυνο καθηγητή τον Αναστασιάδη Γιώργο, φυσικό.

Β) Το 2ο Λύκειο Ρεθύμνου με τους μαθητές/τριες Θεοδωράκη Όλγα, Καρινιωτάκη Μανώλη και Κουράτορα Αμαλία και υπεύθυνο καθηγητή τον Σάμιο Παναγιώτη, φυσικό και

Γ) το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Κρήτης, με τους μαθητές Καλλιάνη Μιλτιάδη, Μπετεινάκη Ελευθερία και Παπαδογίαννη Δανάη και υπεύθυνο καθηγητή το Συσκάκη Γιάννη, φυσικό.

 Από την πλευρά του ΕΚΦΕ τα θέματα και την αξιολόγηση στη Φυσική επιμελήθηκαν η Σιγαλού Ελένη και ο Τσίγκρης Μιλτιάδης, στη Χημεία ο Τσίγκρης Μιλτιάδης και η Καπελώνη Ελένη και στη Βιολογία Ντρουμπογιάννη Αλεξάνδρα.

Κατά την αξιολόγηση και στις θεματικές ενότητες της Χημείας και της Βιολογίας πρώτευσε, το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ στη θεματική ενότητα της φυσικής πρώτευσε το 1ο Λύκειο Ρεθύμνου.

Στη συνολική βαθμολογία πρώτευσε το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Κρήτης το οποίο θα εκπροσωπήσει το νομό μας στον Πανελλήνιο  διαγωνισμό που θα γίνει στις 21/1/2012 στην Αθήνα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό όσο και τους συναδέλφους και ιδιαίτερα την  ομάδα του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Κρήτης που πρώτευσε.

Μπορείτε να δείτε τα θέματα του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα μας.

 

 

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 Υπεύθυνος
Τσίγκρης Μιλτιάδης
 Συνεργάτες 
Αναστασιάδης Γιώργος
  Καπελώνη Ελένη
  Παππά Εύα 
Πενθερουδάκης Γιώργος
Σιγαλού Ελένη
Συσκάκης Γιάννης
Χαλκιαδάκης Κώστας

ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 5 επισκέπτες online

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

66150112 Επισκέπτες