ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Εκτύπωση

Οι στόχοι...

Το ΕΚΦΕ Ρεθύμνου είναι Υπηρεσία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.

Σκοπός του είναι η υποστήριξη του Έργου των Εκπαιδευτικών των Φυσικών Επιστημών και η κάλυψη των Εργαστηρίων Φ.Ε. του νομού με  το απαραίτητο εποπτικό υλικό για την εκπλήρωση της αποστολής τους.

Το ΕΚΦΕ Ρεθύμνου δημιούργησε με πολύ μεράκι αυτή την ιστοσελίδα στην οποία μπορούν να βρουν ενδιαφέρον εκπαιδευτικό υλικό τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι μαθητές.

Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού είναι εργασία δική μας. Φωτογραφήσαμε, καταγράψαμε και βιντεοσκοπήσαμε Πειράματα, "βουτήξαμε" στο μικρόκοσμο με τα δικά μας μικροσκόπια, επιλέξαμε ερωτήσεις που δε γεμίζουν, αλλά κεντρίζουν μυαλά και αλιεύσαμε πληροφορίες, σχόλια, άρθρα και κείμενα "ζωντανά" που αναδεικνύουν το γοητευτικό πρόσωπο των Επιστημών.

Σε τελική ανάλυση αυτό θέλουμε να αισθανθεί ο ηλεκτρονικός μας επισκέπτης, κάτι ελάχιστο από την ομορφιά και τη μαγεία των Φυσικών Επιστημών.

Και οι άνθρωποι:

Υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Ρεθύμνου είναι ο Χημικός Τσίγκρης Μιλτιάδης. Συνεργάτες του ΕΚΦΕ τη φετινή χρονιά είναι οι Φυσικοί Συσκάκης Γιάννης, Αναστασιάδης Γιώργος, Χαλκιαδάκης Κώστας, Σιγαλού Ελένη, η Χημικός Καπελώνη Ελένη, ο βιολόγος Μαυροματάκης Γιώργος και η Παππά Εύα, κλάδου ΠΕ19 πληροφορικής.  Αξίζει να αναφέρουμε, ότι υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Ρεθύμνου από σύστασής του έως και τον Οκτώβριο του 2010, ήταν ο Τζιανουδάκης Λεωνίδας. Επίσης αρκετοί καθηγητές έχουν αποσπασθεί τα τελευταία χρόνια και βοήθησαν σημαντικά το έργο του Εργαστηριακού Κέντρου, και συγκεκριμένα οι Ρομπογιαννάκη Βάλια, Μανταδάκης Στέλιος, Παπαγιαννάκη Σοφία, Τσίχλη Μαρίνα, Φουντουλάκης Νικόλαος, Φωτεινάκης Γιώργος, Αλεξιάδης Ρομπέρτο, Μοσχοχωρίτου Ρουμπίνη, Σκαμάγκα Κατερίνα, Αρβανίτη Δέσποινα, Χαβδούλας Αλέξανδρος και Παπαδάκης Γιώργος.
  
  

 

 

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 Υπεύθυνος
Τσίγκρης Μιλτιάδης
 Συνεργάτες 
Αναστασιάδης Γιώργος
  Καπελώνη Ελένη
  Παππά Εύα 
Πενθερουδάκης Γιώργος
Σιγαλού Ελένη
Συσκάκης Γιάννης
Χαλκιαδάκης Κώστας

ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 5 επισκέπτες online

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

66150112 Επισκέπτες